Fan vad livet förändras. För ett år sedan var jag en metal-brud som var förlovad och hade två hundar. Jag pluggade och kiwi fick precis komma igång efter kastrering. Jag var totalt insatt i draget med sherlock och jag pluggade som fan.
Nu är det minst en månad sedan jag lyssnade frivilligt på metal men spelar ständigt svensk hiphop och reggea av samma härkomst. Jag bor inneboende och har bara kiwi. Vi tränar främst Nosework men även specialsök. Jag har lyckats ta mig igenom två breakups på åtta månader och jag känner mig fan starkare i mig själv än någonsin. Jag vet mina styrkor och svagheter samt att jag tror att jag vet vad jag vill ha. Jag upplever att jag ser mer ljust på framtiden nu och jag ångrar fan ingenting. Jag känner mig mer fri än på länge. Framtiden ligger i mina händer enbart.

Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag

Nyår var riktigt kul! först lugn hemma kväll med lite kompisar för att sedan dra ner på stan för att glo på fyverkerier (vilket visade sig inte vara helt riskfritt). Kiwi var tack och lov väldigt lugn och sov mestadelen av kvällen. Hon gillar normalt sätt inte alls fyverkerier men här mitt i stan började de inte förens tolvslaget så det var helt acceptabelt.

dsc_0289.jpg

dsc_0286.jpg

Annonser